Valmistajat

Kirami kylpytynnyrit

Kirami Oy on Suomalainen yritys, joka toimii yhtenä maailman laadukkaimpien kylpytynnyreiden valmistajista. Kaikki alkoi siitä, kun ensimmäiset kylpytynnyrit tuotiin Ruotsista vuonna 2001, mutta tuotteiden vaihtelevan laadun vuoksi yritys päätti alkaa valmistamaan omia Kylpytynnyreitään. Nykytilannetta tarkastellessa voitaneen todeta, että se oli loistava ratkaisu.

Alussa kaikki kylpytynnyrit valmistettiin puisina, mutta vuonna 2011 yritys siirtyi käyttämään muovisia sekä alumiinisia allasratkaisuja. Nopeasti huomattiin, että tämä oli ollut oikea valinta, sillä muoviset ja alumiiniset altaat syrjäyttivät puiset kylpytynnyrit nopeasti.

Yrityksen alkutaipaleella, kylpytynnyreiden myynti lähti hitaasti liikkeelle. Kiramin johto ei kuitenkaan luovuttanut ja periksiantamattoman asenteen, useiden investointien ja osaavan henkilökunnan avulla Kirami on tänä päivänä Euroopan suurin kylpytynnyreiden valmistaja. Kiramin kylpytynnyrit ovat tunnettuja erityisesti tuotteidensa laadusta, suunnittelusta sekä käyttöönoton ja käytön helppoudesta.

Yritys tarjoaa 7 erilaista kylpytynnyriä, joista löytyy useita koko, materiaali- ja lisävarustevaihtoehtoja.

Vekas kylpytynnyrit

Vekas Oy on vuonna 2000 perustettu Suomalainen kylpytynnyreiden valmistaja. Yritys toimii Oulussa, Maikkulan yrityskylässä, jossa sen tuotteet myös suunnitellaan ja valmistetaan. Yritys tarjoaa tällä hetkellä 4 erilaista kylpytynnyri-vaihtoehtoa, mutta jatkuvan tuotekehityksen ansioista uusia malleja tulee markkinoille tasaisin väliajoin.

Vakiomallistonsa lisäksi Vekas suunnittelee myös asiakaskohtaisia kylpytynnyreitä ja muunlaisia allasratkaisuja.

Vekas-kylpytynnyreihin pääsee halutessaan tutustumaan myös erilaisissa tapahtumissa, esimerkiksi OmaMökki-messuilla.

SpaDealers kylpytynnyrit

SpaDealers on vuonna 1981 perustettu suomalainen yritys, joka alkoi kehittämään kylpytynnyreitä ja muita kylpytuotteita vuonna 2003. Jatkuvan kehittymisen ja tuotteiden hyvän maineen johdosta yrityksestä on vuosien saatossa kehittynyt yksi Suomen johtavista kylpytynnyreiden suunnittelijoista ja valmistajista.

SpaDealersin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomen Korsnäsissä ja yritys tarjoaa koko maan suurimman valikoiman Lämpökäsitellystä männystä valmistettuja kylpytynnyreitä ja muita kylpytuotteita. Valikoimasta löytyy myös eri muovimateriaaleista valmistettuja kylpytynnyri-vaihtoehtoja.

Novitek ulkoporealtaat

Novitek Oy on Suomalainen, Salossa toimiva ja ulkoporealtaita valmistama yritys. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus ulkoporealtaiden suunnittelusta, joka heijastuu suoraan tuotteiden kauniiseen ulkonäköön, sekä erinomaiseen laatuun.

Kaikki Novitekin ulkoporealtaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja yrityksen tuotteisiin pääsee tutustumaan erinäisissä ulkoporeallasnäyttelyissä ja useimmilla asuntomessuilla. Novitekin ulkoporealtaiden suunnittelussa on otettu huomioon Suomen karut sääolosuhteet ja altaiden lämmöstä ja rentouttavasta vaikutuksesta pääseekin nauttimaan ympärivuotisesti.

Novitekilla on tällä hetkellä kaksi erilaista ulkoporeallas tuoteryhmää, Lumispa- ulkoporealtaat ja Classic-ulkoporealtaat. Lumispa-ulkoporealtaita on 6 eri mallia ja jokaisen mallin pääsee kustomoimaan pintamateriaaleja ja lisävarusteita myöten. Classic-ulkoporealtaitaista löytyy myös 6 erilaista vaihtoehtoa, joista jokaisen pääsee rakentamaan itselleen sopivaksi laajojen lisävarusteiden avulla.

HotSpot- ja Freeflowspas ulkoporealtaat

Hotspring Spas sekä Freeflowspas ovat Watkins Manufacturing Corporationin omistamia, maailman myydyimpien ja suosituimpien ulkoporealtaiden valmistajia. Tänä päivänä yritys tarjoaa yhden maailman suurimmista ulkoporealtaiden valikoimista ja heidän altaitaan on myyty yli miljoona kappaletta.

Yrityksen historia ulottuu vuoteen 1977, jolloin Jeff ja John Watkins alkoivat ensimmäistä kertaa myymään ulkoporealtaita. Vuonna 1986 Watkins yhdisti voimansa Masco Corporationin kanssa ja heistä tuli Mascon tytäryhtiö.

Yritys on toiminut ulkoporealtaiden parissa useita vuosikymmeniä ja siinä ajassa tuotteista on kehittynyt loistavia apuvälineitä rentoutukseen ja lihashuoltoon. Vuonna 2016 yritys jopa muutti nimensä Watkins Wellnessiksi, halutessaan keskittää liiketoimintansa aktiivista elämää elävien, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden ihmisten ympärille.