Jälleenmyyjät

Netrauta.fi

Valikoima

Netrauta tarjoaa tällä hetkellä 37 erilaista kylpytynnyri vaihtoehtoa. Ulkoporealtaita valikoimassa on 18 kappaletta. Tynnyrien ohella, Netraudan valikoimasta löytyy myös laaja valikoima kylpytynnyreiden lisävarusteita, joiden avulla jokainen kykenee rakentamaan täydellisen kylpemiskokemuksen itselleen. Netraudan kylpytynnyreiden tilavuus vaihtelee 1350 litran ja 3180 litran välillä. Tynnyreitä löytyy kokonaan puisina, puisella ulkoasulla, puukomposiittisina sekä alumiinista valmistettuina. Kylpytynnyrin allasosa on suurimmassa osassa vaihtoehtoja muovinen, mutta valikoimasta löytyy myös kokonaan puusta valmistettuja tynnyreitä.

Hinnat

Edullisin kylpytynnyri kustantaa 1600€ ja kallein 4900€.

Toimitusajat

Netraudan toimitusajat vaihtelevat 5-10 työpäivän välillä, tuotteen saatavuudesta riippuen.

Toimituskulut

Netrauta.fi toimittaa kylpytynnyrit suoraan kotiisi, taikka muuhun toivomaasi sijaintiin ilmaisella kotiinkuljetuksella.

Grillikauppa.com

Valikoima

Grillikauppa tarjoaa 11 erilaista kylpytynnyriä, ulkoporeallasta ja paljua, joista jokaiselle löytyy varmasti se oikea vaihtoehto. Kylpytynnyreiden lisävarusteiksi Grillikauppa tarjoaa mm. portaita, porejärjestelmiä sekä suodatusjärjestelmiä. Grillikaupasta löytyvien tynnyrien tilavuudet alkavat 1200 litrasta ja suurimman tuotteen tilavuus on 4600 litraa.

Hinnat

Grillikaupan tarjoamista kylpytynnyreistä ja ulkoporealtaista edullisin vaihtoehto lähtee mukaasi 1990€ hinnalla ja kalleimman vaihtoehdon saat kotiisi 8990€. Muiden altaiden hintahaitari on 129€ -14 229€.

Toimitusajat

Grillikaupan toimitusajat ovat 1-4 viikkoa, tuotteen mallista ja saatavuudesta riippuen.

Toimituskulut

Grillikauppa toimittaa kylpytynnyrit sekä ulkoporealtaat ilmaisella kotiinkuljetuksella suoraan pihaasi, taikka muuhun toivomaasi sijaintiin.

Taloon.com

Valikoima

Taloon.com tarjoaa 37 erilaista kylpytynnyriä ja 39 ulkoporeallasta. Edellä mainittujen lisäksi valikoimasta löytyy myös useita ulkoallas vaihtoehtoja. Kylpytynnyriäsi pääset myös täydentämään laajalla lisävarustevalikoimalla, jonka avulla jokainen saa rakennettua täydellisen kylpemiskokemuksen itselleen. Näihin varusteisiin kuuluvat mm. aloituspakkaus, juomateline, kuitusuodatin ja kylpytynnyrin kansi. Ulkoporealtaita tilatessasi pääset myös valitsemaan useammasta eri värivaihtoehdosta. Kylpytynnyreiden tilavuudet vaihtelevat 1350 litran ja 3180 Litran välillä.

Hinnat

Taloon.comin kylpytynnyreiden hinnat ovat edullisimmillaan 1611€ ja kalleimmat mallit kustantavat 4941€. Ulkoporealtaiden hinnat alkavat 3200€ ja kalleimman mallin hinta on 14 990€.

Toimitusajat

Taloon.com toimittaa kylpytynnyrit kotipihaasi 2-4viikon kuluttua tilauksestasi. Ota kuitenkin huomioon se, että kovan kysynnän vuoksi osaa tuotteista ei löydy heti varastosta.

Toimituskulut

Taloon.comin kylpytynnyreihin sekä ulkoporealtaisiin kuuluu aina ilmainen kotiinkuljetus.